Dadly Fears

Szavazás 2018

egy döntés

2018. április 08. - Dadly Fears

Mindenhol ez van. Politika. Szavazz erre, szavazz arra! Ez lesz, ha erre szavazol. Az lesz, ha nem ránk szavazol. Szavak. Ígéretek. Hazugságok. Igazságok.

Minden hirdetés és reklám azt mondja, hogy menjünk el szavazni. Sőt, a legtöbb még azt is megmondja nekünk, hogy kire. Most nem akarok mély és részletes érvelésekbe bocsátkozni, hogy miért kell elmenni szavazni. Azt meg végképp nem akarom megmondani, hogy kire kell szavazni. Mindössze egyetlen dolgot szeretnék kiemelni:

Amikor szavazásról van szó, próbáljunk meg úgy dönteni, hogy ha a gyerek megkérdi (ha most még meg sem született), hogy mi kire szavaztunk, akkor büszkén mondhassuk neki, hogy átgondolt és felelős döntést hoztunk.

Mert bizonyos esetekben a gyerek a legjobb tükör.

A bejegyzés trackback címe:

https://dadlyfears.blog.hu/api/trackback/id/tr7113817952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása